Kleur bepalen

Dentalmind Tandtechniek is gespecialiseerd in het bepalen van uw tandkleur.

Wanneer uw tandarts u vraagt om ons laboratorium te bezoeken voor het bepalen van de kleur, dan heeft hij daar een goede reden voor. Het is n.l. vaak moeilijk om in de tandartspraktijk een goede kleurbepaling te verrichten. Graag doen wij dit daarom met u samen. Niet alleen hebben wij alle moderne hulpmiddelen in huis om de kleur goed te bepalen, maar onze medewerkers zijn getraind om uw wensen goed te vertalen naar het te vervaardigen werkstuk. Ook werken wij met het Digital Smile Design, een nieuw tandheelkundig behandelconcept ter verbetering van de esthetiek en de glimlach van de patiënt.De foto- en film shoot wordt bij ons op het tandtechnisch laboratorium genomen. Tijdens dit esthetisch consult worden o.a.  de kleur bepaald, een uitgebreide foto- en filmshoot genomen en een inventarisatie van de wensen van de patiënt. Indien nodig worden alginaat afdrukken genomen van de onder- en bovenkaak  voor de vervaardiging van studiemodellen.

_DSC3393                                                                                   DSC_9656 (2)_edited

 

Soms hebben wij op gipsmodellen al een voorbeeld opwas vervaardigd van de nieuwe situatie. De vormgeving kunnen we dan met u bespreken. Wij hebben speciale daglicht verlichting en een Vita Easyshade meetapparaat voor het nauwkeurig bepalen van de kleur.

Voor het bepalen van de kleur bent u op werkdagen welkom op de volgende tijden

van 09.00 t/m 13.00 uur 

van 14.00 t/m 17.00 uur.

Wij stellen het op prijs indien u ons telefonisch van uw komst op de hoogte stelt. Wij kunnen uw komst dan inplannen, waardoor u niet hoeft te wachten.

U kunt al uw wensen ten aanzien van de kleur en vormgeving met onze medewerkers bespreken, zij zullen u met advies bijstaan.

Passen van de kronen in onze “studio voor tand-esthetiek” 

Op verzoek van uw tandarts kunnen wij de vervaardigde voortand(en) bij u proefpassen. Dit heet in bisquit, omdat de kronen nog niet geglazuurd zijn. Er kunnen nog veranderingen in vorm en kleur worden aangebracht. Pas als wij samen met u tevreden zijn over het eindresultaat zullen wij de kronen afglanzen en kunnen ze aan uw tandarts worden afgeleverd voor het cementeren in de mond.

Voor het passen in bisquit zal een aparte afspraak met u worden gemaakt.

U wordt dan ontvangen in onze “studio voor tand-esthetiek” op de 1e etage van ons tandtechnisch laboratorium. Daar zijn alle voorzieningen aanwezig om u goed van dienst te kunnen zijn.